Lidmaatschap

Ben je net verhuisd en op zoek naar een gezellige club of wil je na al die jaren toch weer een potje schaken? Bij de Capelse Schaakvereniging kan het op ieder gewenst niveau, van huisschaker tot topniveau. Wanneer je belangstelling hebt kun je drie clubavonden zonder verdere verplichtingen sfeer komen proeven. De senioren spelen op vrijdagavond van 20:00 – 23:30 uur in het Capels Multicultureel Centrum, Stationplein 20 2907 MJ, Capelle aan den ijssel.

Kinderen zijn natuurlijk ook van harte welkom op onze club. De Capelse SV beschikt over een bloeiende jeugdafdeling, waarbij plezier en leren hand in hand gaan. Elke vrijdag om 18:30 uur staat er een groep begeleiders klaar om de kinderen op te vangen en de eerste beginselen van de schaaksport bij te brengen. Ook kinderen kunnen eerst een aantal keren komen zonder zich in te schrijven, om te zien of het bevalt.

Hieronder zie je een overzicht van de contributie:

Contributierichtlijnen

De volgende categorieën zijn er:

(aangegeven leeftijd geldt voor het begin van het schaakjaar, 1 september)

CategorieContributie/jaar
Jongeren t/m 20 jaar€ 80,=
Volwassene€125,=
Jeugd Dubbellid€ 35,=
Volwassen extern- of dubbellid€ 80,=
Volwassen extern- en dubbellid€ 35,=

Een dubbellid betekent dat je via een andere vereniging aangesloten bent bij de KNSB/RSB en dat deze andere vereniging de overdracht doet naar de KNSB/RSB. Een extern lid is iemand die alleen in een CSV team speelt en niet meedoet in de interne competitie.

Rekeningnummer IBAN NL67INGB 0003 2700 42 t.n.v. Capelse Schaakvereniging onder vermelding van de naam voor wie de contributie is.

Lid worden? Meld je aan bij onze secretaris,
email: secretaris@capelsesv.nl