Thomas is de nieuwe clubkampioen!

Thomas is de overtuigende nieuwe clubkampioen van CSV! Nadat hij eerder de wintercompetitie had gewonnen wist hij vrijdag met een remise tegen Walter ook lentekampioen te worden. Roel en Jessica speelden niet en werden tweede en derde. Met dit resultaat onttroonde Thomas daarmee Vince als clubkampioen. De B-groep is gewonnen door Brett voor Pieter. Beiden zijn inmiddels sterke schakers geworden en waren deze competitie steeds in de top terug te vinden, wat een belofte voor de toekomst betekent! Hans U. deed het ook heel goed en werd derde. In de C-groep wist Pedro met een remise in de laatste ronde tegen Harry de eerste plaats veilig te stellen. Eduard speelde de laatste ronde niet en werd tweede. Ard werd in deze groep derde.

Een eindstand in de kroongroep kan ik nog niet geven omdat daar nog enkele partijen gespeeld moeten worden. Mijn bedoeling is nu om deze partijen in september te laten spelen. In de kroongroep kunnen nog drie spelers (Thijs, Vince en Mark V.) in punten op gelijke hoogte komen. In dat geval zullen SB-punten de doorslag geven. Vince staat in deze groep er het beste voor. Hij heeft aan remise tegen Thijs voldoende om de kroongroep te winnen!

A.s. en volgende week vrijdag spelen we de interne rapidcompetitie.