A.s. vrijdag 14 juni laatste ronde interne lentecompetitie. 21 en 28 juni interne rapidcompetitie!

A.s. vrijdag spelen we de laatste ronde van de competitie. Thomas lijkt ook deze competitie te gaan winnen en mag zich nu al de nieuwe clubkampioen noemen! Van harte gefeliciteerd! Jessica en Roel strijden hier om de tweede plaats.

In de B-groep heeft Brett de beste papieren. Hij staat twee punten voor op Pieter (59 punten), die de laatste weken wat te weinig heeft gespeeld en daardoor op de ranglijst is gezakt. Het blijft in deze groep nog wel spannend, zeker ook voor de plekken twee en drie. Zowel Hans B (57) Hans U (55) als Marco de K. (55), Hans K. (54) als Alain (54) strijden nog om de ereplaatsen. Ook Marco T. (53) maakt nog kans.

In groep C. is het heel spannend. Zowel Pedro (55 punten) als Eduard (54) doen het heel goed en strijden om de titel. De derde plaats is een strijd tussen Vladimiros (51), Petra (50), Ard (50), Pascal (49) en Cees (49).

21 en 28 juni a.s. spelen we de rapidcompetitie. In totaal schaken we 6 partijen. Op elk van deze avonden worden drie rondes met een speeltempo van 15 minuten + increment van 10 seconden per zet, vanaf zet 1,, per persoon per partij gespeeld. We delen in volgens het Zwitsers systeem.