Thomas Herrewijn op de valreep winterkampioen!

Vanavond is onverwacht Thomas winterkampioen geworden. Thomas wist te winnen van Robbert. Verrassend was het verlies van Vince tegen Thomas V. Lang leek er voor Vince, die de hele competitie bovenaan had gestaan, geen vuiltje aan de lucht. De clubkampioen liet zich echter trucen. Dat belooft een spannenede lentecompetitie te worden! De B-groep is afgetekend gewonnen door Brett, die dit seizoen uitstekend schaakt. Hetzelfde kan worden gezegd over Thomas V. Hij is de duidelijke winnaar in de C-groep geworden. In de B-groep was er trouwens wel een spannende strijd om de tweede plaats. Uiteindelijk wist Hans B. Hans U (derde op TPR) en Alain 1 punt voor te blijven. Winst met zwart tegen Ard was daar wel voor nodig. In de C-groep was het ook spannend in de strijd om de tweede en derde plaats. Zowel Ard, Eduard als Boaz haalden evenveel punten. Hier moest ook de TPR de doorslag geven.

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.