OKD Sliedrecht (door Hans Koedam)

Na een succesvolle deelname aan het watertorentoernooi gingen een aantal CSVérs direct door naar het Open Kampioenschap van de Drechtstreek. 7 donderdagen naar Sliedrecht in een gezellige ambiance.

Ook hier werden door ons allemaal de nodige punten bij elkaar gesprokkeld. De verschillen tussen de CSVérs waren klein.

Omar en Robbert deden het het best met 4 punten, Ard en Mike 3,5. Alain en ik scoorden 3 punten. De prestatie van Ard viel het meeste op, zijn vooruitgang gaat voorspoedig. Van de 70 deelnemers werd hij 31e wat gezien zijn rating een erg goede prestatie is. Graag tot ziens in een volgend toernooi, samen een toernooi bezoeken blijkt leuker dan alleen. Ik ga voorlopig alleen naar Dieren het 5 rondige seniorentoernooi spelen wat maandag 17 juli begint.

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.