CSV’er schaakt in Dieren (Door Hans Koedam)

Ik heb vorige week meegedaan met het senioren en veteranen kampioenschap in Dieren. Een leuk vijfrondig toernooi met elke middag 1 partij. Gezien de mooie natuur met het nationale park de Hoge Veluwe en leuke dorpjes als Doesburg  

Zeker een aanrader voor alle 50 plussers, er waren geen andere deelnemers van CSV. Ik behaalde 3,5 uit 5 en werd daarmee gedeeld 1e. Mijn leermoment is mijn angst om te verliezen en om dat te voorkomen maar remise aan te bieden (2x winst en 3 remises waarin ik achteraf beter stond). Ik heb het heilige voornemen om dat af te leren in onze interne competitie en volgende toernooien.

Eén reactie

  1. Gefeliciteerd! Goed gedaan.
    Angst om te verliezen en vervolgens remise aanbieden ondanks dat je er voorstaat. Dat is bij mij ook herkenbaar. Ik probeer dit ook af te leren.

    🙂

Reacties zijn gesloten.