Stand van zaken interne competitie.

Met nog drie rondes te spelen in de interne lentecompetitie gaat ons grote jeugdtalent, Vince fier aan kop met een voorsprong van liefst 11 punten op Jessica, Robbert en Walter. Thomas H. en herintreder Sjoerd maken de top 5 compleet.

Vince is daarmee topfavoriet voor het clubkampioenschap. Winterkampioen is Walter met een voorsprong van 6 punten op Vince, dus er is nog een verschil van 5 punten tussen hen beiden.

In de B-groep lijken Hans B. (57 ptn), Alain (56), Hans K. (55) en Arjan D. (53) om de prijzen te strijden. De verschillen zijn klein. Willem (52), Mike (51), Brett (51) en Thomas V. (51) doen zeker nog mee in de strijd om de derde plaats.

In de C-groep gaat Ard met 53 punten aan de leiding. Pedro (48), Vladimiros (48), Marco K. (47) en Pascal (47) lijken te strijden om de twee en derde prijs in deze groep.

Aansluitend (30 juni en 7 juli) aan de interne competitie zullen we verspreid over twee avonden weer het jaarlijkse interne rapidkampioenschap spelen (drie ronden per avond).

Als bestuur gaan we nog een besluit nemen of we deze zomer doorgaan met andere schaakactiviteiten (denk aan een doorgeefschaak-, snelschaak-, random chesstoernooi, een training, simultaan, lezing etc). We zijn benieuwd naar jullie animo en wensen! Reageren kan op dit bericht.

Eén reactie

 1. We gaan er de komende weken alles aan doen om de bakens te verzetten.
  Lol
  Willem (52) niet mijn leeftijd trouwens.
  Jullie kunnen niet zeggen dat ik niet gewaarschuwd heb.
  Mvg
  Willem Klein (met enige zelfspot natuurlijk)

Reacties zijn gesloten.