Eindstand Wintercompetitie

Walter is de nieuwe winterkampioen van CSV! Van begin af aan stond hij bovenaan de ranglijst en gaf hij zijn voorsprong niet meer uit handen. Hij onttroont met deze prestatie de winterkampioen van vorig seizoen, Thomas, die 6e is geworden. Gefeliciteerd Walter! De verrassende tweede plaats is voor ons nieuwe lid en jeugdtalent Vince. Samen met zijn eveneens sterk spelen broer Brett zijn zij een grote aanwinst voor onze club! De 100% score is echter voor Jessica, die daarmee derde werd. Helaas speelde zij te weinig partijen om Walter, waarvan zij nog wel won, te bedreigen. Roel werd vierde. Ook hij speelde wat te weinig om heel hoog te kunnen eindigen. Arjan doet het altijd goed en is 5e geworden. Hetzelfde kunnen we zeggen voor Jan Q. Hij is een sterke speler die ook nu conform zijn rating 7e is geworden.

In groep 2 heeft Harry het opmerkelijk goed gedaan. Hij liet zien dat je ondanks een hoge leeftijd nog steeds goed kan schaken. Hij wint groep 2 . Goed gedaan! Met dezelfde score, maar met een iets mindere TPR is Pieter tweede geworden. Maar goed om te zien dat hij steeds beter wordt. De derde plaats in de B-groep is voor Willem, die in de laatste ronde remise tegen Brett speelde. Bij winst had Willem zelfs nog de 2e groep gewonnen. Wel een hele goede prestatie Willem! Sowieso was het heel spannend in groep 2. De prijzen zijn echt in de laatste ronde verdeeld. Want als bv. Hans K. in de laatste ronde gewonnen, i.p.v. Jan Q. had verloren, was hij met de eerste prijs vandoor gegaan.

Groep 3 is gewonnen door Ard. Gefeliciteerd! Tweede in deze groep is Pedro geworden, die ook steeds beter gaat schaken. Jan van D. legt beslag op de derde plaats. Cees en Marco den U. hebben evenveel punten als Jan gehaald, maar de TPR geeft hier de doorslag. Maar wel allemaal prima gedaan!

A.s. vrijdag starten we allemaal weer met een schone lei aan de lentecompetitie.

2 reacties

  1. Ben blij met de tweede plaats bij groep 3. De schaakles van afgelopen vrijdag (gegeven door Mark Trimp) was zeer leerzaam. Dat merk ik nu al met mij partijen op internet.

    Mochten er dit seizoen nog meer schaaklessen gepland staan, dan doe ik graag mee.
    Verder ga ik mij zo goed mogelijk voorbereiden voor de lentecompetitie.

Reacties zijn gesloten.