KNSB CSV 2 kampioen in klasse 6D!

Hallo, allemaal, goed nieuws!

CSV 2 is kampioen geworden in klasse 6D en daarmee promoveert het team naar de 5e klasse.

Er waren bij de laatste ronde wat problemen. Zo waren er nog spelers die een ronde zouden moeten spelen volgens de KNSB-reglementen. Als deze niet hadden gespeeld, waren er consequenties geweest. Dit is toch uiteindelijk opgelost. In de laatste ronde heeft het team zeker haar best gedaan, maar we hebben de laatste ronde tegen Jeugdsterren HSB 1 toch verloren met een punt achterstand. Het was natuurlijk ondanks deze kleine teleurstelling leuk om weer samen te kunnen schaken tegen een tegenstander die een uitdaging kon bieden. We verwachten in de nabije toekomst een prijs te ontvangen voor het kampioenschap en daar zien we erg naar uit.

Binnenkort komt er een combinatieverslag van de vorige rondes op de website!