Voorlopig geen externe wedstrijden

Sinds vorige week zijn de Coronamaatregelen extra aangescherpt. We hebben daarom als bestuur besloten (in overleg met de competitieleider RSB) om voorlopig geen externe wedstrijden te spelen. Dat betekent dat de geplande externe wedstrijden op donderdag en vrijdag niet doorgaan. Tot wanneer deze maatregel geldt, is nog niet bekend. Dit hangt af van de duur en zwaarte van de Coronamaatregelen.

De interne competitie voor zowel de volwassenen als voor de jeugd gaat wel gewoon door in dezelfde vorm als vorige week. Dat betekent dus dat bij de volwassenen gecontroleerd wordt op de QR-code. De 1,5 meter afstand en tussenschermen worden ten strengste aangeraden. Het Coronaprotocol is aangepast op deze maatregelen en is te vinden op onze website onder het kopje Vereniging.