Update: Schaken blijft gesloten

Update: Bij de laatste persco is aangegeven dat de eerder afgekondigde maatregelen worden doorgezet tot volgend jaar. Dit betekent dat we in ieder geval t/m 14 januari gesloten blijven.

Vrijdag bij de laatste persconferentie over Corona, werd duidelijk dat er geen amateursport is toegestaan tussen 17.00 en 5.00 uur. Dat betekent dat we de komende weken helaas niet kunnen schaken op de vrijdagavond. Dit geldt zowel voor de volwassenen als voor de jeugd. Als eerder gemeld, worden er ook geen RSB-wedstrijden gespeeld. Ook externe jeugdwedstrijden die in de avond plaatsvinden gaan niet door. De maatregelen gelden in ieder geval t/m 14 december 2021.

Voor de volwassenen heeft Roel op vrijdag 3 december een toernooi opgezet op lichess.org van 20.00-22.00 uur. Iedereen die zich bij Roel aanmeld, kan hieraan meedoen. Meld je aan bij het team ‘capelsesv’. Tijdens dit toernooi worden potjes gespeeld van 5+5 (5 minuten met 5 seconden increment). Dit toernooi zal elke vrijdag op hetzelfde tijdstip plaatsvinden.

De jeugd zal spoedig geïnformeerd worden over activiteiten, zoals training en toernooi.