Externe wedstrijden

Allereerst hoop ik dat jullie allemaal voorzichtig doen. Het Corona-virus is hardnekkig. Daarom volgen we ook strikt de regels van de overheid. Zojuist werd bekend dat de 1,5 m maatregel weer van kracht is op straffe van een boete. Ook hebben we besloten de RSB-wedstrijden uit te stellen, zolang die strenge regels gelden. Voor deze week betekent dat dat er 2 wedstrijden uitgesteld worden.

Zaterdag 27 november zullen wel de KNSB-wedstrijden gespeeld worden, maar vanzelfsprekend op 1,5 meter afstand. Deze wedstrijden worden gespeeld op de Voorhof. De bekerwedstrijd KNSB zal waarschijnlijk op een zaterdag gespeeld worden, zodat we daar zorg kunnen dragen voor voldoende afstand. Daarvoor zijn we nog bezig om een datum te bepalen waarop een geschikte locatie beschikbaar is.

Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn, dan hou ik jullie op de hoogte. Zoals eerder al gezegd, wees voorzichtig. Tot vrijdag.