Nawoord: 1982-1986 (2)

Wie waren al diegenen die in deze jaren, naast de eerdergenoemde personen, nog meer voor het clubblad schreven? Heel actief was, jeugdleider, Leo de Jager die team- en toernooiverslagen, schreef. Ook komt van zijn hand de waarschuwing om met zwart nooit de draak te spelen. Tenminste, niet tegen Leo, die een analyse toont van zijn partij met wit die tot 11 uit 11 leidde. Daarnaast kom ik bijdragen tegen van Ed Blom, Peter Heres, Theo Schlink, Stefan Tabak (partijanalyses), Aart Slobbe en Piet Wolffenbuttel. Vanaf het seizoen 1984-85 zien we ook publicaties van Mark (hoe te schaken als je tegenstander in tijdnood zit) en Roel Trimp (die schetst hoe het is om in Arnhem mee te doen met het open NK jeugd: jeugdherberg, tafeltennissen, broodjes kroket, maar vooral de geweldige prestatie van Reinoud Segers die dat jaar kampioen werd!) , Adriaan Tas, Anton Groesbeek en Co van Dijk verschijnen. !986 is ook het jubileumjaar van CSV. Er werd een jubileumtoernooi en een openluchtschaakevenement met grote schaakstukken op de Koperwiek georganiseerd. Een nieuwe periode breekt aan………