Online schaken voor volwassenen vanaf vrijdag 12-feb, 20.00 uur

Helaas lijkt de lockdown toch een stuk langer te duren, dan we in eerste instantie hadden gehoopt. De jeugdlessen zijn alweer opnieuw opgestart. We willen deze week ook beginnen met online toernooien voor de volwassen spelers. De bedoeling is dat we vanaf nu elke vrijdag om 20.00 uur een online toernooi organiseren, totdat we elkaar weer in levende lijven mogen ontmoeten op een schaakavond.

Het toernooi wordt gehouden op vrijdag 12 februari vanaf 20.00 uur. Het duurt 1,5 uur en het tempo is 5 minuten met 5 sec. increment. Om deel te nemen moet je een account op lichess.org hebben (gratis aan te maken). Hierna dien je je aan te melden bij het team: ‘capelsesv’. Als je toegelaten bent, kun je meedoen aan het toernooi. Het is niet nodig om precies op tijd aanwezig te zijn, maar we verwachten wel dat je (ongeveer) tot het einde meedoet.

De link naar het toernooi van morgen is de volgende:
https://lichess.org/tournament/wzDJd2ds

De link is elke vrijdag anders, maar je kunt via je account eenvoudig naar je Teams gaan via de menu-optie Gemeenschap. Als je daar team ‘capelsesv’ kiest, kun je direct het toernooi selecteren.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan hoor ik die graag. Ook genodigden mogen meespelen, zolang we maar weten via wie de uitnodiging komt.