Aanscherping Coronaregels

Naar aanleiding van de laatste regels en berichtgeving ten aanzien van Corona, voeren we enkele maatregelen door.
1) Het wordt dringend aangeraden om binnenshuis een mondkapje op te doen. Dit betekent dus vanaf het moment van binnenkomst van het gebouw tot het verlaten van het gebouw. Als je zit, mag je het kapje af doen, maar als je weer opstaat doe je het kapje weer op. In de zaal zijn mondkapjes vrij beschikbaar.
2) De bar is open, maar alleen zelfbediening. De spullen worden klaargezet en bij gebruik van een consumptie dient dit betaald te worden via de iPad en pinautomaat.
3) Voorlopig hebben we niet meer dan 15 partijen, d.i. 30 personen in de interne competitie. Aangezien de kinderen op tijd het pand verlaten, komen we niet boven de 30 personen uit. We blijven hier wel scherp op.

De eerdere maatregelen blijven van kracht, zoals handen wassen bij binnenkomst, hoesten/niezen in de binnenkant van je elleboog en 1,5 meter afstand. We hebben meerdere beschermingsmiddelen beschikbaar zoals: mondkapjes, handschoenen, tussenschermen en inmiddels 8 spatschermen (over de borden heen). Je bent vrij om deze te gebruiken.