Ton winterkampioen!

Ton is met overmacht winterkampioen van CSV geworden. Hij wist al zijn partijen te winnen en liet daarmee geen twijfel bestaan wie op dit moment de beste speler is. Ondanks de perfecte score van Ton had Thomas tot de 16e ronde nog de beste papieren. Verlies tegen de snel sterker wordende Robbert wierp hem echter terug naar de derde plaats. Robbert won overtuigend de B-groep en werd overall zelfs 5e. De tweede plaats in de B-groep was voor Arjan D., die ook met de dag beter wordt. De prestatie van Hans K. wil ik hier ook niet onvermeld laten. Op TPR zou hij in de B-groep derde zijn geworden. Uitstekend gedaan, allemaal! De C-groep werd een prooi voor Jan, die Maarten en Marco de K. voor wist te blijven. Speciale aandacht wil ik nog geven aan onze jeugdleden Marco de K. (derde!), Ard en Parsa. Ze worden snel beter en ik verwacht veel van ze in de lentecompetitie!

1) Ton
2) Roel
3) Thomas

B-categorie:
1) Robbert
2) Arjan D.
3) Eduard

C- categorie:
1) Jan
2) Maarten
3) Marco