vrijdag 28 juni: Laatste clubavond van dit seizoen

A.s. vrijdag hebben we de laatste clubavond van dit seizoen. In juli en augustus is er geen schaken.

Helaas gaat de geplande massakamp tegen sv Krimpen niet door. In plaats daarvan organiseren we twee andere activiteiten. Allereerst is er de mogelijkheid om doorgeefschaak te gaan doen. Voor degenen die daar niet bekend mee zijn zal ik de spelregels printen en ophangen (zie ook: https://www.schaakbond.nl/sites/default/files/userfiles/schaakbond/handboek/schaakregels/Reglement%20doorgeefschaak.pdf

Daarnaast zal ik een snelschaaktoernooi organiseren. Voor degenen die in bovenstaande activiteiten geen belangstelling hebben is het altijd mogelijk om te schaken met een andere bedenktijd. Maar bovenal staat deze laatste speelavond in het teken van gezelligheid (met bijpassende snacks!). Een aantal eerste teamspelers zullen vrijdag ook aanwezig zijn.