terugblik op laatste clubavond van het seizoen 2018-2019

Op een mooie zomeravond gaven toch nog zo’n 30 CSV-ers er de voorkeur aan om naar de Voorhof te komen. Voor Reinoud (Leiden) en Ka Chun (Delft) was het zelfs het een flinke reis. En terecht! Het was een gezellige avond waarbij er werd gesnelschaakt (Rob werd eerste omdat zijn naam voor Roel in het alfabet staat) en doorgeefschaak werd gespeeld. Voor sommigen wat onwennig maar de spelregeluitleg van René hielp. Het team Sledgehammer, met de ervaren Jan Peter in de gelederen bleek te sterk voor de concurrentie. Een viertal gaf er de voorkeur aan om een mini-rapidtoernooi te spelen. Arjan D. bleek oppermachtig.

De hele catering was weer uitmuntend verzorgd door Bjorn. Behalve allerlei soorten zoutjes en hapjes uit de airfryer kwam aan het eind van de avond ook nog een kippiepan op tafel! Geweldig Bjorn!

Voor degenen die ik niet meer zie op de zomertoernooien e.d. Fijne vakantie en tot begin september!