Foto’s en training

Afgelopen vrijdag was ik op de club om foto’s van jullie te maken. Nog bedankt voor jullie medewerking. De foto’s zijn te bekijken op https://www.flickr.com/gp/woopi_pics/r3dJc9

Aan het eind van de avond kwam het geven van trainingen ter sprake. Enkele clubgenoten bleken wel geïnteresseerd te zijn en daarom hierbij de vraag wie het nog meer leuk lijkt om training te krijgen.

Bedoeling van de trainingen is om deze zoveel mogelijk af te stemmen op je persoonlijke situatie. Daarom zullen we trainen in kleine groepen van 4 personen. Op die manier kunnen we doelgerichter gaan trainen op de dingen die voor jou zelf van belang zijn.

De basis voor de trainingen zijn je eigen partijen. Voorafgaand aan de eerste training stuur je me je laatste 10 partijen toe. Liefst ook aangegeven op welke punten in de partij je het moeilijk vond. Aan de hand van je partijen bekijk ik waar mijns inziens verbeterpunten liggen en hoe we die kunnen aanpakken door middel van training.

Daarnaast stemmen we de trainingsinhoud ook af op je eigen wensen.

Wil je bijvoorbeeld een eigen partij nog eens tegen het licht houden? Of wil je een bepaalde opening beter bekijken? Zou je beter willen leren rekenen? Of train je graag eindspelen?

Maar misschien heb je wel hele andere wensen. Geef dit door en dan passen we dat in.

Bedoeling is vooral dat we een leuke en leerzame avond hebben. De trainingen zullen door mij gegeven worden op nader af te stemmen doordeweekse dagen van 20.00 – 23.00 uur (en vast met uitloop). De gevraagde vergoeding bedraagt € 20 per persoon per avond.

Voorstel is om de trainingen om de 2 weken te houden.

Mocht je interesse hebben, stuur dan vóór 17 november een mail naar paul@paulschrama.nl met daarin je naam, e-mailadres, rating, onderwerpen die je graag getraind wilt hebben en de dag van de week die voor jou het beste zou uitkomen.

Ik hoor graag van je!

Groet,

Paul Schrama