Ton Dulk winterkampioen!

Vrijdag j.l. was de slotronde van de interne competitie. Ton liet zien dat hij in de wintercompetitie de beste was door Thomas te verslaan. Ton wist daarmee Walter maar liefst 15 punten voor te blijven. Thomas is derde geworden en wist daarmee Roel en Arjan twee punten voor te blijven. Met dit resultaat is het voor Roel nu al een bijna onmogelijke opgave geworden om dit seizoen zijn clubkampioenschap te prolongeren. Qua TPR valt de goede prestatie van Mark op die op basis van zijn TPR tweede was geworden ware het niet dat hij wat te weinig partijen heeft gespeeld om hoog te kunnen eindigen. Verder valt de uitstekende prestatie van Richard op die overall als 7e geëindigd is terwijl hij in de C-groep speelt en met dit resultaat natuurlijk de C-groep gewonnen heeft! Hans Blokland wist de B-groep te winnen. Tim haalde weliswaar evenveel punten maar het scoringspercentage van Hans bleek beter te zijn.

De recreantencompetitie was dit maal spannend omdat Bjorn, Aron en Niels heel veel partijen wisten te winnen. Uiteindelijk trok Bjorn toch aan het langste eind. Hij bleef Aron 4 punten voor.