46e Open Capels Jeugdkampioenschap op 29 december

Op donderdag 29 december 2016 organiseert de Capelse Schaakvereniging, in samenwerking met de Rotterdamse schaakbond (RSB), het 46e Open Capels Jeugdkampioenschap. Dit toernooi maakt deel uit van de zgn. jeugd Grand Prix-cyclus van de RSB.

Het staat open voor kinderen die jonger zijn dan 17 jaar. De kinderen spelen in groepen van acht, ingedeeld naar speelsterkte waarbij vier kinderen een prijs winnen.
Het toernooi wordt gehouden op Rugbyclub Sparta, Bermweg 141, Capelle a/d IJssel. In het bijgevoegde affiche is een routekaartje opgenomen. Staat 141 niet in uw navigatiesysteem, gebruik dan het dichtstbijzijnde oneven nummer (139 of 143).

Inschrijven dient uiterlijk op dinsdagavond 27 december te gebeuren door een mail te sturen naar GrandPrixRSB@gmail.com. Vermeld in de mail:
– Naam
– Geboortedatum
– Rating/stap
– Club/school
– Bondsnummer (indien bekend)Je naam en stap zijn voldoende als je eerder hebt deelgenomen aan een RSB Grand Prix-toernooi. Aanmeldingen aan de zaal worden niet geaccepteerd.Zorg dat je tussen 12:00 uur en 12:45 uur aanwezig bent. De aanvang van het toernooi is om 13.00 uur en de prijsuitreiking is om ongeveer 16.45 uur.

De kosten zijn € 5,– inclusief een consumptie

TE LAAT of andere calamiteiten op de toernooidag? Bel de wedstrijdleiding: 06-12.551.089.

Voor vragen kun je antwoorden op deze mail of bellen: 06-36.59.27.88.

[pdf-embedder url=”https://www.capelsesv.nl/wp-content/uploads/OCJK-2016-Affiche.pdf” title=”OCJK 2016 Affiche”]