eindstand wintercompetitie

Gisterenavond is de laatste ronde van de wintercompetitie gespeeld.  Walter won in een sterk gespeelde partij van Roel. Met deze uitslag had het niet veel gescheeld of Arjan was winterkampioen geworden. Jan ten Brinke, die Jaap Rusch versloeg werd derde. Wellicht had er meer in gezeten als hij vorige week niet zo onfortuinlijk was geweest en tegen Roel in de opening geen stuk had weggeven. Het is wel een uitstekende prestatie van Jan, die hiermee natuurlijk wel de B-groep wint voor Hans Blokland die overall 7e werd. Thomas, die slechts 1 partij verloor en maar liefst 75% scoorde valt net buiten het podium omdat hij iets te weinig partijen heeft gespeeld. Walter, die wat wisselvallig was, behaalde evenveel punten als Thomas en werd vijfde. De zomercompetitie belooft een spannende strijd te worden. Roel zal alle zeilen moeten bijzetten om zijn clubkampioenschap te prolongeren.

De c-groep is gewonnen door Marco, die Tim en André voor wist te blijven.

In de recreantencompetitie liet Bjorn zien dat hij heer en meester is. Hij blijft Daan maar liefst 16 punten voor. Jonathan is derde geworden. Jonathan en Daan gaan  nu de overstap maken naar de interne competitie. Gezien hun goede spel heb ik er alle vertrouwen in dat ze goede resultaten gaan behalen.