Spannend jeugd massakamp eindigt in gelijkspel

DSC_4524 DSC_4532 DSC_4541 DSC_4546Afgelopen vrijdagavond is de CSV-Jeugd en-masse afgereisd naar RSR Ivoren Toren voor het traditionele jeugd massakamp. Zoals verwacht was het begin enigzins rumoerig, maar al snel werd er geconcentreerd gespeeld, en konden de eerste uitslagen genoteerd worden. Op meer dan 25 borden werd sportief gestreden. Van de jongste spelers in de opstap categorie, tot een stevige strijd tussen Leonardo Ayala en Tim Tian in de buitencategorie. Na de eerste spelronde was er licht voordeel voor RSR, maar middels een goede herbezettingsstrategie van Eduard, liepen we de tweede ronde flink binnen. Met nog een paar speelminuten te gaan, bleek de partij van Derek nog voor een zeer spannend hoogtepunt te zorgen. Mocht Derek zijn tegenstander verslaan, was de achterstand omgebogen in een verdiend gelijkspel. Terwijl alle spelers van beide teams zich verdrongen rondom de speeltafel, wist Derek op knappe wijze zijn tegenstander te bedwingen. Een mooi resultaat van een gezellige avond.