Externe competitie 2015-2016

Gisteren is het seizoen officieel gestart met de ALV. Komend seizoen zal CSV deelnemen aan de externe competitie met maar liefst 4 achttallen en 3(!) bekerteams (viertallen). “Lees meer” voor de informatie over de teams, teamleiders en speeldata.

CSV 1

Het eerste promoveerde zeer recent nog naar de KNSB-competitie en speelt daar in klasse 3G. Via Klasse 3G kun je gedurende het seizoen het speelschema, uitslagen en tussenstand van het vlaggenschip volgen. De thuiswedstrijden worden gewoon gespeeld in de Vijverhof en beginnen om 13:00. Het zou heel leuk zijn als we bij die wedstrijden flink wat toeschouwers kunnen verwelkomen.

De opstelling van het team is te vinden via Opstelling Team 1. Teamleider is Hans Blokland. Het team zal ook deelnemen aan de KNSB-beker, waarover later meer informatie volgt.

Dan verder naar de RSB-teams. De speelschema’s zijn nog niet definitief, en zullen daarom pas worden toegevoegd aan de informatie zodra ze dat wel zijn.

CSV 2

Het tweede werd vorig jaar knap kampioen in de 2e klasse en mag het dit jaar gaan proberen in de sterke 1e klasse B van de RSB-competitie. Het team, dat onder leiding staat van Jan ten Brinke, bestaat uit de volgende 8 spelers (volgorde is op rating, en zegt in principe niets over de bordvolgorde, dat is aan de teamleider):

Jaap Rusch
Arjan Terlouw
Richard van Herk
Mark van Liempt
Rob van de Bosse
Walter Vermeer
Thomas Herrewijn
Johan Bos

Daarnaast zal dit team de kleuren van CSV verdedigen in de RSB-beker. Dit viertal bestaat in principe uit de sterkere spelers van het 2e, en is nog op zoek naar een teamleider. Totdat zich daarvoor een vrijwilliger aanmeldt zal Jasper Valstar fungeren als teamleider. Ten slotte mag CSV 2 ook deelnemen aan de KNSB-beker, omdat CSV 1 vorig jaar de beker gewonnen heeft en tevens gepromoveerd is. Ook voor dit team is Jasper voorlopig teamleider.

CSV 3

Op ons derde team staat komend seizoen de meeste druk: dit team moet kampioen worden 🙂 Nu is dit een loeisterk team, en onder de bezielende leiding van Rob Docter moet dat zeker goedkomen. CSV 3 speelt in klasse 4A van de RSB-competitie en bestaat uit de volgende 8 spelers (volgorde is op rating, en zegt in principe niets over de bordvolgorde, dat is aan de teamleider)

Willem Klein
Jan ten Brinke
Harry Stroosma
Hans Blokland
Rob Docter
Piet Verkamman
Andre Grootenboer
Marco Tjepkema

CSV 4

Last, but not least: het vierde. DIt team komt in plaats van het viertal, en zal spelen in klasse 4B van de RSB. Voor dit team hoeft geen opstelling opgegeven te worden, en daarom krijgt teamleider Eduard Hartog de vrije hand om spelers op te stellen die niet in de andere teams spelen.