CSV 1 promoveert alsnog naar de KNSB, klasse 3G

Vrijdag 31 juli kregen we het bericht dat het team van schaakvereniging Veldhoven zich had teruggetrokken uit de KNSB-competitie. Daardoor valt er een plaats vrij in klasse 3G van de KNSB. CSV 1 bleek als eerste voor promotie in aanmerking te komen dankzij onze tweede plaats het afgelopen seizoen in de Promotieklasse. Na ampele overwegingen en raadpleging van de spelers kon met enthousiasme het besluit genomen worden om deze mogelijkheid met beide handen aan te grijpen. Van het huidige team hebben 6 spelers laten weten beschikbaar te zijn voor het KNSB-team. Inmiddels hebben, dankzij de inspanningen van een aantal leden, 2 oud-leden met een hoge rating zich aangemeld. Onze eerste wedstrijd is een thuiswedstrijd die op zaterdag 26 september zal plaatsvinden tegen het eerste team van Goes. We gaan op zoek naar een speellocatie bij voorkeur uiteraard in de Vijverhof.